Nimittäin tämä blogin pitäminen. Ajatus blogista on muhinut jo pitkään mielessä ja nyt ajattelin siis ottaa härkää sarvista ja todella aloittaa tämän kirjoittamamisen. Olen siis innokas leipuri , touhuun innostuin ensimmäisen poikani synnyttyä melkein 5 vuotta sitten ja jäätyäni kotiäidiksi kahdeksi vuodeksi. Asuimme Kyproksella silloin ja ajanvietteekseni aloin opetella leipomisen saloja. Päätin,että kyseinen taito täytyy löytyä jostain sisältäni, koska olen leipurien tytär ja koko lapsuuteni ja nuoruuteni olen leipomossa pyörinyt milloin töissä, milloin muuten vaan jaloissa. En todellakaan ole mikään ammattilainen, mutta salaisena aseenani minulla on ammattilainen neuvonantajana ja avustajana kun tarvitaan eli äitini, joka vastaa leipomomme konditoria puolesta.
Ja kuka uskoisi, kun tuoretta leipää ja pullaa olisi saatavana muutenkin joka päivä, nautimme leipomisesta kotona. Koti on se paikka jossa uudet reseptit kokeillaan ja hyväksytty-leiman saadessaan niitä voidaan kokeilla leipomossakin. Toivottavasti joku tulee saamaan apuaja/tai ideoita resepteistäni. Toivotan leipomisen iloa kaikille! :)
The same in english: So I have been attempted about keeping a blog for long and now a I have decided to do it and start writing. I am a enthusiastic baker, I got excited about it about 5 years ago when my first son was born and I decided to stay as a housewife for two years. We were living in Cyprus and I had nothing to do at the day time when my son didn´t need my attention so to spend my time I started to learn how to bake. I decided, that I must have the talent somewhere inside me because I am a doughter of two bakers and all my childhood and youth I have been living next to a bakery and spending a lot of time in it. I am not a professional but as a secret weapon I have a professional adviser and an assistant when needed, my mother who is head of the confectionary department in our bakery.
And who would believe, that even everyday we could get fresh bread and buns from our bakery, we love baking at home. Home is theplace where new recipies are tested and when approve, they can be tested in the bakery as well. I hope someone will find help and/or tips from my recipies. Enjoy baking!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti